Nieuws - pagina 5

Verkeersles en -examen

02 juli 2021 - 

Praktisch verkeersexamen groep 8 en theoretisch verkeersexamen groepen 7

De examinatoren die het praktisch verkeersexamen hebben afgenomen waren zeer enthousiast en positief over de wijze waarop de kinderen uit groep 8 deze route hebben afgelegd. Allemaal zijn zij natuurlijk geslaagd! Gefeliciteerd! Met een verkeersdiploma op zak kunnen zij straks als oplettende deelnemers in het verkeer naar de middelbare school fietsen. Ook de kinderen uit de groepen 7 zijn allemaal geslaagd voor het theoretische deel. Well done! Goed gedaan allemaal!


Lees meer ›

Schooluitje voor de groepen A t/m 7

02 juli 2021 - 

Omdat de schoolreis dit schooljaar alweer in het water viel, hebben we een alternatief bedacht. Een uitstapje wat op korte termijn kon worden geregeld en qua vervoer haalbaar. 
Lees meer ›

Schoolconcert voor alle kinderen

02 juli 2021 - 

Juf Tineke (zelf fluitist) heeft samen met Anne-Bart (moeder van Michiel, Hugo, Floris en Daantje) en hen bekende musici op woensdag 30 juni een schoolconcert georganiseerd voor alle kinderen. 
Lees meer ›

Koningsspelen

23 april 2021 - De dag startte met het lied en de dans “Zij aan Zij” van Kinderen voor Kinderen in de klas. Daarna waren de meeste spellen lekker buiten, op het grote plein of op de sportvelden van FC Weesp. We hebben het getroffen met het heerlijke zonnige weer! 
Lees meer ›

Klasse(n)Kunst

23 april 2021 - Wat hebben we genoten, van en met elkaar van alle optredens! De kinderen hebben enorm hun best gedaan om aan hun klasgenoten een presentatie te geven. Zang, dans, alleen of in groepjes, turnoefeningen op de evenwichtsbalk, verhalen vertellen, van alles werd uitgevoerd. Zo zien we hoeveel talenten kinderen hebben!
Lees meer ›

Speurtocht groep 4

17 december 2020 - 

De groepen 4 deden vorige week een speurtocht door de school met daarin allemaal leerzame kerst-opdrachten en raadsels.


Lees meer ›

Kerstfeest

17 december 2020 - Door de lockdown startte de Kerstvakantie voor de kinderen eerder dan gepland. Desondanks hebben we toch een gezellige Kersttijd met elkaar beleefd.
Lees meer ›
Terugblik eerste schoolweken

Terugblik eerste schoolweken

09 oktober 2020 - Acht weken zitten erop. Tijd voor een welverdiende herfstvakantie. Iedere groep is verder gegaan met de Vreedzame school, zo leren we steeds beter hoe we op een goede manier met elkaar kunnen omgaan. Ook is er aandacht besteed aan pesten in ‘de week tegen pesten’.
Lees meer ›
We zijn weer begonnen!

We zijn weer begonnen!

09 september 2020 - 

Wat vliegt de tijd. Er zitten alweer 3 schoolweken op.

In deze eerste ‘’Gouden weken’’ zijn alle juffen en meesters druk bezig met het geven van de lessen van de Vreedzame School.
De kinderen hebben regels en afspraken met elkaar gemaakt, er zijn onder de kinderen verschillende taken verdeeld binnen de groepen, we zijn veel bezig geweest met elkaar complimenteren, het benoemen van de verschillen tussen pesten en plagen, hebben spelletjes gespeeld rondom groepsvorming en zo meer.

 


Lees meer ›

Zomerfeest

02 juli 2020 - Vrijdag 26 juni, een Zomerfeest in tijde van Corona, met 31 graden!
Tja, wat ga je dan organiseren?!

Lees meer ›
Creatieve kleuters

Creatieve kleuters

29 mei 2020 - Bij de kleuters werken we met het anker 'Muziek' van Schatkist. In de klas gaan we op zoek naar alles wat geluid maakt en we maken ook muziek met alledaagse spullen.

 


Lees meer ›
Broodtrommels in groep 4a

Broodtrommels in groep 4a

29 mei 2020 - Leuk om al die heerlijk gevulde broodtrommels weer in de klassen terug te zien!
Meivakantie cadeautjes

Meivakantie cadeautjes

29 mei 2020 - Het werd een gekke tijd. Bonte Breijeravond afgelast, niet meer naar school, niet meer naar de juffen/meesters en je vriendjes/vriendinnetjes. Tijden van thuisscholing begonnen.
Lees meer ›
Gezonde broodtrommels groep 4A

Gezonde broodtrommels groep 4A

06 maart 2020 - Wat een zalige, gezonde inspiratie weer! Jammie!
Staking 30 en 31 januari

Staking 30 en 31 januari

30 januari 2020 - Er is extra geld toegekend aan het onderwijs, maar er is nog geen enkel zicht op een structurele oplossing. En dat terwijl het tekort aan leerkrachten dagelijks voelbaar is en alleen maar toeneemt!
EN DAAROM STAKEN WIJ OP 30 EN 31 JANUARI.
1 2 3 4 5 6 7 8