Nieuws - pagina 8

Broodtrommel van de maand

Broodtrommel van de maand

01 februari 2019 - Om de kinderen op onze school te stimuleren gezond te eten, kiezen wij elke maand een aantal broodtrommels tot winnaar!

 


Lees meer ›
Jubileum editie Bonte Breijeravonden

Jubileum editie Bonte Breijeravonden

01 februari 2019 - Jaaaaa… hij komt er weer aan; De Bonte Breijeravond! 
Lees meer ›
Kerst

Kerst

11 januari 2019 - Kerstdiner in de klas! Het blijft een bijzonder speciaal event voor alle kinderen. Eten op school, met je klasgenoten op chique smullen van eigen gemaakte gerechten.  
Lees meer ›
Plasticsoep

Plasticsoep

11 januari 2019 - Groep 5B is voor de vakantie bezig geweest met het onderwerp: plastic soep. We hebben geleerd hoe al dat plastic in de zee terecht komt en vervolgens overal weer aanspoelt. Maar ook wat al dat plastic doet met de dieren die in de zee leven. Plastic is duurzaam, want het vergaat niet. Maar het kan wel verweren. 
Lees meer ›

Kunstweken

11 januari 2019 - In de maand januari doet onze school mee met een bijzonder project beeldende vorming: De Kunstweken.

Doel is ieder kind op eigen niveau te inspireren tot het maken van een echt kunstwerk. Dat doen we door hen kennis te laten maken met wereldbefaamde artiesten en hun werk.
Voor de kerstvakantie heeft u onderstaand bericht via Digiduif ontvangen, maar we brengen het u graag in herinnering!


Lees meer ›
Nationaal Schoolontbijt: leuk en leerzaam

Nationaal Schoolontbijt: leuk en leerzaam

07 december 2018 - Op woensdag 7 november deed de hele school mee aan het Nationaal Schoolontbijt. Voor één keer mochten de kinderen zonder ontbijt naar school en aten ze daar samen onder andere brood, appels, komkommer, krentenbollen en yoghurt. In de klassen waren de tafels gezellig gedekt en groep 5B ontbeet helemaal speciaal: samen met de burgemeester en wethouders! Burgemeester Van Bochove gaf de klas na het eten een cheque van 250 euro voor de Stichting Kinderpostzegels, die zich sterk maakt voor kwetsbare kinderen.
Lees meer ›
Sinterklaasfeest

Sinterklaasfeest

07 december 2018 - We kunnen terugkijken op een mooi Sinterklaasfeest! We zijn erg blij dat Sinterklaas onze school weer met een bezoek vereerde en dit jaar gewoon in onze school lag te slapen! Alle kinderen zijn heel zachtjes de school ingeslopen om hem niet wakker te maken en daarna hebben ze hem met z’n allen wakker gezongen!
Lees meer ›

Reminder: aanmelden nieuwe leerlingen

07 december 2018 - Even een reminder voor alle ouders die nog kinderen onder de 4 jaar hebben en die nog aangemeld moeten worden op onze school. Hieronder vindt u de afspraken over het tijdstip van aanmelden.
Lees meer ›
Onze website is vernieuwd!

Onze website is vernieuwd!

18 oktober 2018 - We zijn heel blij, want onze website is weer in de lucht en hij is vernieuwd!

Met ingang van 1 augustus 2018 heeft Stichting Spirit de nieuwe naam ‘Florente’ gekregen.

De stichting heeft een nieuwe website gelanceerd en de Brede school Kors Breijer heeft als eerste school van Florente ook een nieuwe website gekregen.


Lees meer ›
Dag van de leraar

Dag van de leraar

05 oktober 2018 - Vandaag is het de dag van de leraar! Dank voor de attentie die zij van de OR hebben ontvangen op deze dag!
De leerkrachten worden tijdens de studiedag van 8 oktober ook nog even in het zonnetje gezet!
Groep 8 op kamp!

Groep 8 op kamp!

02 oktober 2018 - Op 2 oktober vertrokken de leerlingen van groep 8 op de fiets naar het schoolkamp in Soest. Er stond ze tot en met 5 oktober een afwisselend programma te wachten!
Lees meer ›
1 2 3 4 5 6 7 8