Nieuws

Reünie 18+

Reünie 18+

11 juni 2024 - De school bestaat dit jaar 60 jaar. Om deze reden hebben wij in de maand juni een feestelijke jubileummaand met de leerlingen.

 

Op 27 september is er een reünie voor oud-leerlingen en (oud-)eerkrachten. 

Aanmelden kan via de QR-code op de foto hieronder. Lukt dit niet, dan kan er gebruik gemaakt worden van deze link: https://forms.gle/aHSkHwpnhBKenowc8

 

Avondvierdaagse

Avondvierdaagse

10 juni 2024 - Maar liefst 4 avonden achter elkaar 5 of 10 kilometer lopen en dat nog wel in de regen. Want wat een pech dat die dagen nu juist ‘s avonds de buien vielen. Alle lopers hebben het fantastisch gedaan en de medaille, op donderdagavond 16 mei, was meer dan verdiend. Wat een top prestatie! 
Kamp groep 8

Kamp groep 8

10 juni 2024 - Uitgezwaaid door alle kinderen van de Kors Breijer vertrok groep 8 op de fiets naar Soest om daar bij Stayokay 2 nachten en 3 dagen door te brengen. 
Lees meer ›
Schoolreis

Schoolreis

10 juni 2024 - Wat hadden de kinderen er zin in, samen met hun klasgenoten een dag naar Speelpark Oud Valkeveen en Duinrell.  
Lees meer ›
Kinderherdenking

Kinderherdenking

19 april 2024 - Op woensdag 10 april hebben de kinderen van groep 7/8 deelgenomen aan dekinderherdenking Weesp. De herdenking werd georganiseerd door het 4/5 mei comité Weesp en vond plaats in de Grote Kerk. Omdat van alle
basisscholen uit Weesp de kinderen uit de groepen 7 en 8 waren uitgenodigd, waren er ruim 250 kinderen aanwezig. 
Lees meer ›
Pasen

Pasen

28 maart 2024 - Vandaag, donderdag 28 maart, hebben we tijdens de Paasviering aan de hand van het thema “Broodnodig” groepsdoorbroken in twee bijeenkomsten, samen stilgestaan bij Pasen. 

Broodnodig omdat we met het brood dat we eten en de manier waarop we dat doen, betekenis geven aan het leven en laten zien wat we belangrijk vinden. Zo heeft brood vaak te maken met delen, met verwondering over hoe het wordt gemaakt en met het beleven en vieren van verschillen, want niet iedereen eet hetzelfde brood. De verhalen en werkvormen in het paasthema helpen om met elkaar te ontdekken hoe brood leven én betekenis geeft.


Lees meer ›
“Fantastisch Muziekproject” Jubal

“Fantastisch Muziekproject” Jubal

28 maart 2024 - Voor het 10e jaar op rij staat ook dit jaar het “Fantastisch Muziekproject” op de agenda.

Deze lessen worden de kinderen aangeboden door de basisscholen en de stichting Jubal.


Lees meer ›
Resultaat Route 8

Resultaat Route 8

28 maart 2024 - Met een gemiddelde score van 211,7 op de doorstroomtoets Route 8, hebben de kinderen in groep 8 een zeer mooi resultaat behaald. Daar zijn we blij mee! In vergelijking met het landelijk gemiddelde van 200, hebben de kinderen het erg goed gemaakt! 
Lees meer ›

Dramalessen

15 februari 2024 - Aan de kinderen uit de groepen 3 en 4 geeft dramadocent Myra wekelijks dramalessen. In korte toneelstukjes oefenen de kinderen de woorden en begrippen die zij tijdens de taal- en veilig leren lezen lessen aangeboden krijgen. 
Lees meer ›

Danslessen

15 februari 2024 - Ook dit schooljaar heeft iedere groep 10 danslessen van juf Sabrina. De kinderen doen enthousiast mee met de danspassen en de verschillende bewegingsvormen op muziek die zij aanleert.
Lees meer ›
Kerstvakantie

Kerstvakantie

22 december 2023 - Wij wensen iedereen heel fijne feestdagen en een mooi 2024!
Kerst

Kerst

22 december 2023 - Op woensdag 20 december hebben we met de kinderen kerst gevierd. ‘s Morgens met alle kinderen uit groep 3, de kleuters en peuters. Zij speelden het kerstverhaal na, terwijl juf Anneke en juf Kiki het verhaal vertelden. Sommige kleuters konden zelf wat zeggen of in een klein groepje een liedje zingen. Ook was er de engelendans, schitterend uitgevoerd in witte kleding en bijpassende vleugels. 
Lees meer ›

Verbouwing van het schoolplein

22 december 2023 - Dagelijks wordt er hard gewerkt om het nieuwe groene schoolplein te realiseren. Het kleuterplein is als eerste gerenoveerd en zal in de week voor de kerstvakantie klaar zijn. 
Lees meer ›

Week van de mediawijsheid

27 november 2023 - In de week van 10 t/m 17 november is in de groepen 7/8 extra aandacht besteed aan mediawijsheid. Z
Lees meer ›

Speelgoedactie

27 november 2023 - Namens Joep van Leeuwen: dank voor uw en jullie bijdrage aan de St Maarten speelgoedactie. In totaal hebben zij 7 auto's met speelgoed naar HRIF kunnen brengen. Super! Binnenkort gaat dit speelgoed richting Moldavië en Oekraïne alwaar het onder andere zal worden uitgedeeld aan Oekraïense kinderen.
1 2 3 4 5 6 7 8