Nieuws - pagina 6

Zwerfafvallessen groepen 4 en 5

Zwerfafvallessen groepen 4 en 5

24 januari 2020 - Namens de gemeente Weesp verzorgt Recycle Valley wekelijks zwerfafvallessen op verschillende basisscholen in Weesp. Zo ook op de Brede school Kors Breijer.

De leerlingen van de groepen 4 en 5 doen mee aan het project.

 


Lees meer ›
Sint op school

Sint op school

13 december 2019 - Vol verwachting klopten de hartjes van alle kinderen, maar ook van de ouders. Sint zou op de ochtend van 5 december met een helikopter op het grote schoolplein landen! 
Lees meer ›
Nieuws vanuit de ouderraad

Nieuws vanuit de ouderraad

08 november 2019 - Ouderavond 5 november; voor herhaling vatbaar!

Het was even spannend hoeveel ouders er zouden komen, maar dankzij een spontane wervingsactie van enkele proactieve klassenouders, kwam er op de valreep toch een mooi aantal mensen bij elkaar. Een gemêleerde groep bestaande uit ouders, teamleden, MR en OR.

De avond werd geopend door onze directrice Renée, waarna zowel Joyce van Kooten (voorzitter MR) als Karin Waldram (voorzitter OR) een praatje hielden over de bezigheden van MR en OR.

 


Lees meer ›
Staking 6 november

Staking 6 november

08 november 2019 - Afgelopen woensdag, 6 november, heeft een groot deel van ons team gestaakt. Ze hebben zich verspreid over verschillende locaties. Zo waren er teamleden in Almere, Amsterdam en Den Haag.

Met deze actie wilden zij aandacht vragen voor de problemen in het onderwijs. Wij hopen op een positieve reactie van de regering!!


Lees meer ›
Kunstproject groepen 6/7 tijdens de Kinderboekenweek

Kunstproject groepen 6/7 tijdens de Kinderboekenweek

08 november 2019 - Het doel van dit project was om de aandacht te richten op de illustraties in boeken en de kinderen te laten zien dat het illustreren van boeken ook een kunst is. Zij mochten daarna zelf een kunstwerk maken in het aangepaste thema van de Kinderboekenweek: Reis mee…...in de ruimte. Na de opening van de tentoonstelling door de wethouder van cultuur, Léon de Lange, hebt u de week voor de Herfstvakantie de resultaten in de aula kunnen zien.

Onderstaand verslag is door leerlingen van groep 6/7 C geschreven:


Lees meer ›
Nieuws uit groep 3a

Nieuws uit groep 3a

04 oktober 2019 - We hebben hard gewerkt de afgelopen periode. En dat was, is nog steeds, best wel wennen. Want de juffen vertellen veel nieuwe dingen en we mogen minder spelen. Naast het werken doen we gelukkig nog heel veel andere leuke dingen, zoals zingen, spelletjes of met ander materiaal spelen.
Lees meer ›
E-waste race

E-waste race

04 oktober 2019 - Wat zijn we goed bezig met inzamelen, wauw!
Het laatste inlevermoment is op donderdag 10-10-2019.
De Kinderboekenweek

De Kinderboekenweek

04 oktober 2019 - De opening van de Kinderboekenweek is inmiddels geweest. Het was een groot spektakel! In de klas zijn we al druk bezig met het thema ‘Reis mee!’.
Lees meer ›
Lunchtrommels van de maand

Lunchtrommels van de maand

04 oktober 2019 - Wat worden wij hier op school toch blij van alle gezond gevulde broodtrommels die mee naar school gaan! Deze maand zetten we een aantal broodtrommels uit groep 4a in het zonnetje. Wat ziet het er allemaal heerlijk uit!

Gezocht: Directeur brede school Kors Breijer

27 september 2019 - 
Lees meer ›
Gezonde voeding

Gezonde voeding

06 september 2019 - Wij vinden als school gezonde voeding en gezond eetgedrag voor de kinderen belangrijk. Door duidelijke afspraken op school te hanteren over tussendoortjes, lunch en traktaties willen wij als school een bijdrage leveren aan een gezonde leefstijl.
Lees meer ›
Mad Science

Mad Science

28 augustus 2019 - 
Mad Science komt weer op de Kors Breijerschool met te gekke nieuwe lessen!
 
Na een knallende aftrap met een spectaculaire, nieuwe science show op 23 september 2019, kunnen leerlingen van groep 3 t/m 8 zich inschrijven voor de naschoolse wetenschap- en techniekcursus. 

Lees meer ›
Zomerfeest

Zomerfeest

05 juli 2019 - Wat een grandioos zomerfeest hebben we met z’n allen beleefd! 
Lees meer ›

Vacatures

14 juni 2019 - Brede school Kors Breijer in Weesp
- fulltime leerkracht midden- of bovenbouw
- kleuterleerkracht (wtf 0.4000)
- m.i.v. 1 augustus 2019
Lees meer ›
Schoolhockeytoernooi

Schoolhockeytoernooi

11 juni 2019 - Op woensdag 5 juni was weer het Rabobank Schoolhockeytoernooi in Weesp.
Meer dan 300 kinderen van 7 scholen, verdeeld over 46 teams, hockeyden met en
tegen elkaar. 
Lees meer ›
1 2 3 4 5 6 7 8