Nieuws

18 juli 2024

Opening schoolplein

Op woensdag 12 juni is ons nieuwe groene schoolplein officieel geopend. Behalve al onzekinderen, waren ook ouders uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. 

Opening schoolplein
Te gast waren afgevaardigden van de Rabobank en van Univé. Zij hebben een deel van het plein gesponsord. Voor deze opening hadden we natuurlijk wat bijzonders bedacht. Op het plein waren 3 lege plekken waar precies 3 tegels in passen. Omdat alle kinderen van de Kors Breijer en van Kind en Co Ludens op het plein spelen, hebben we twee tegels neergelegd met van ieder het logo. Samen vinden we het belangrijk dat we "Vreedzaam"
met elkaar omgaan, vandaar ook een tegel met dit logo op het plein. Dezelfde tegels zijn ook bij de hoofdingang geplaatst. Dagelijks lopen de kinderen naar binnen en gaan zij naar buiten, lopen daarbij langs of over deze tegels, een mooie reminder en herinnering!
Diezelfde middag hebben veel kinderen spelletjes gespeeld op het schoolplein omdat het buitenspeeldag was. Alle activiteiten zijn in samenwerking van de Kors Breijerschool en Kind en Co Ludens met Sciandri en Versa Welzijn georganiseerd en door hen begeleid.