Nieuws

28 maart 2022

Voorstelling Padaboom!

Heeft u het gezien? Woensdag 16 maart liep er opeens een lange stoet kinderen door de Papenlaan.

De groepen 3 en 4 mochten op bezoek in theater Wesopa om daar de voorstelling Padaboom! bij te wonen. Bij binnenkomst zagen we heel bijzondere instrumenten klaarstaan: de Geluiden Recycle Machine en een xylofoon van boomwhackers. Wat zou het voor voorstelling worden?

 


Voorstelling Padaboom!
De juffen hadden de kinderen verteld dat je in een theater netjes stil op je stoel moest zitten om naar de voorstelling te kijken en luisteren. Maar daar klopte helemaal niks van. We mochten gekke geluiden maken die in een groot net gevangen werden. Daarna gingen de Geluiden in de Geluiden Recycle Machine die er een nieuw lied van maakte. Ook mochten we zingen, stampen en zelfs dansen door de zaal! Wat een plezier. Het spatte er vanaf! We willen morgen nog wel weer een keertje.

 

Ook alle kleuters hebben het superleuk gehad bij Padaboom!

Wij vonden het spannend hoe dat zou gaan, een concert met meer dan 100 kleuters, maar het was geweldig. De Geluidengrijpers vonden dat de kinderen zo goed konden dansen, dat ze niet konden kiezen wie er op het podium mocht komen. Dus dan maar iedereen die wilde! Het was echt een muziekfeest en zeker voor herhaling vatbaar.